mandag den 25. juni 2018

Slacker Satellite på Tinderbox Festival 2018

ANNONCE  .

Nå, mit annoncerede awesome comeback har ikke været lige så sindsoprivende, som jeg ellers havde ambitioner om. Det viser sig, at jeg åbenbart indeholder en stærkt begrænset mængde interessante sætninger (hvem skulle have troet det?), og på nuværende tidspunkt bliver de alle sammen brugt på jobansøgninger. Indtil videre har ingen bidt på, selvom jeg både har skrevet, at jeg besidder fuldstændig ustyrlig charme og kan et par frække franske gloser... Det er muligvis på tide at revurdere min jobsøgningstrategi.

Men nu skal det jo faktisk slet ikke handle om min (åbenbart) håbløse fremtid.

FOR JEG SKAL NEMLIG PÅ TINDERBOX... IGEN!
Forskellen på i år og sidste år er, at jeg denne gang snupper alle 3 dage, hvor jeg sidste år kun fik fornøjelsen af den ene, da Tinderbox desværre ramlede sammen med Roskilde Festival
En anden forskel er også, at jeg i år tager afsted som presse, som Slacker Satellite om man vil, så derfor vil alt Tinderbox relateret blive markeret som annonce. For sådan noget skal man. Har jeg hørt.

Jeg har i samarbejde med min meget smukke, pandehårs-hadende assistent (det er akavet, fordi jeg har pandehår, og det er åbenbart det værste hun ved) Lisa Pallisgaard Nielsen, kreeret dette udpluk af musik, som vi skal høre i løbet af dagene på Tinderbox 2018!
Så hvis du enten er ordentlig syg stalker, eller har fremragende musiksmag ligesom os, så gør vi planlægningen af dine Tinderbox dage utrolig fucking nem lige nu.

Skud ud til Lisas og min Instagram (such ananas i egen juice), der helt sikkert også bliver opdaterede i løbet af dagene.

Alex Vargas, torsdag kl. 16.15, Rød Scene
Kristine: Vores alle sammen pop-darling Alex Vargas, som jeg første gang lagde mærke til, da han under DMA 2016 åbenbart var den eneste, der var i stand til at fremstå intelligent og veltalende, spiller på dette års Tinderbox - og selvom det måske er lidt for flødebolle til mig, så tænker jeg, at det er det helt perfekte forspil, inden vi skal rives rundt af Yungblud.

Yungblud, torsdag kl. 17.45, Teltscenen
Kristine: Yungblud er til gengæld det rene kaos på scenen, hvilket passer til hans underlige match af elektronisk hip hop og punk. Han er kendt for sine energiske og syrede shows, og om man kan lide musikken eller ej, så kommer man ikke til at glemme ham lige foreløbig, så det skal vi selvfølgelig ikke gå glip af!

Iggy Pop, torsdag kl. 20.45, Blå Scene
Kristine: En anden særpræget karakter, er Iggy Pop, the godfather of punk om man vil, der med stor sandsynlighed kommer til at befinde sig i bar mave på scenen. Han er indbegrebet af rock and roll, og hans musikalske talent blev smedet dengang det stadig handlede om rigtige instrumenter og talent. Jeg glæder mig til at se, hvad man kan forvente af denne efterhånden ældre herre, der er indehaver af et vanvittigt omfattende bagkatalog.

Carpark North, fredag kl. 17.05, Rød Scene
Kristine: Lisa og jeg har jo været til Carpark North koncert sammen før, og det er til dags dato stadig en af de bedste koncerter, som jeg har set i Odense. Ingen tvivl om, at det bliver svært at forholde sig roligt til lyden af deres catchy electrorock, om end vi er lidt spændte på, om wauw-effekten forsvinder, når de ikke kan stille op med samme insane lysshow, som vi så i ODEON. Jeg håber virkelig, at de denne gang gider spille Wild Wonders, som er min yndlings Carpark North sang.

Off Bloom, fredag kl. 18.35, Teltscenen
Lisa: Første gang jeg hørte Off Bloom, var da de blev præsenteret til P3 Guld i 2016. Jeg kan uden at lyve sige, at jeg har ventet på at opleve dem live lige siden første lyt. De tre medlemmer producerer og skriver selv deres musik, som nok mest ligger inden for elektro-pop genren, men altså breder sig ud på flere forskellige genrer. Derudover så udsender de også nye sange konstant, yay! Podcasten Moyo live med Off Bloom (P3, den 13/5-18) er bestemt også et lyt værd, som opvarmning. Hvis du skal på Tinderbox, så giv dem en chance, jeg har hørt de er super fede live.

Alanis Morissette, fredag kl. 21.35, Blå Scene
Lisa: Om end jeg ikke er helt oppe i det røde felt over hele programmet for Tinderbox i år, så var jeg helt på, lige så snart Alanis blev annonceret! Jeg mener, OMFG! Er du til alternativ rock (og har du haft en periode i dine teenageår, hvor alle var idioter – ja, det var i hvert fald ikke dig, der var en idiot), så skal du høre Alanis, ligesom jeg skal. Hvis du ikke kender Alanis’ musik, så kan vi ikke være venner, bum.

Editors, lørdag kl. 20.05, Rød Scene
Kristine: Jeg indrømmer blankt, at jeg aldrig nogensinde har hørt om Editors, før de kom på Tinderbox plakaten (skud ud til alle dem, der brokker sig, når de ikke kender alle navne. Det er en oplagt mulighed for at opleve noget fucking nyt), og jeg skulle lige præcis lytte til 30 sekunder af Ocean of Night, der demonstrerer den elegante blanding af indie rock og synth, før jeg vidste, at jeg blev nødt til at se dem på Tinderbox.

Velvet Volume, lørdag kl. 21.35, Teltscenen
Kristine: Tænker, at man umuligt kan sige nej tak til en all girl punkgruppe, når den langt om længe bliver serveret på et sølvfad. Det er overdrevet energisk musik på en mere analog og rå måde, end hvad jeg ville forvente af den danske musikscene i 2018, og jeg fucking glæder mig!

Jack White, lørdag kl. 23.05, Rød Scene
Kristine: Jack White, der også kendt for sin bedre halvdel, The White Stripes, kommer en tur forbi Tinderbox og det er en oplagt mulighed, for at indtage noget mere af det rock, som jeg altid hungrer efter. Jeg ser frem til guitarsoloer og masser af attitude.

Resten af Tinderbox-programmet kan findes lige her.
Hvem glæder I jer mest til at opleve på dette års Tinderbox?

2 kommentarer:

 1. Ah, det er lige om lidt. Og jeg glæder mig!

  Personligt topper Bastille, Jamie Lawson og Dizzy Miss Lizzy listen. Og så skal jeg også se Nik & Jay. Fordi de er der, og så skal man altså se dem. Tror jeg nok.

  Meeen, jeg skal også danse (eller bare hoppe) til Carpark North og Nico er gået helt i fangirl over Alanis Morisette er der. Så hende skal jeg vel også se. I guess :'p

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha! Nico kan joine Lisas fanclub. Hun har ikke snakket om andet end Alanis siden det blev annonceret...

   Vi kommer også til at se Dizzy, hvis vi holder til kl. 1, og jeg ville også gerne se Bastille, men det er samme tid som Yungblud... Så jeg må lige lave en vurdering på dagen :D

   Slet