mandag den 11. december 2017

Mandags Jam #12: Christmas Edition


Det er jul!

Jeg har skiftet mit 30 cm juletræ ud med et fucking 150 cm juletræ (nærmest ligeså højt som mig, much wow), når nu jeg endelig har pladsen til det pjat og jeg debatterer dagligt med mig selv, om jeg ikke bare kan have det fremme hele året rundt, for hold kæft det er hyggeligt!

Så har jeg købt nisser. Aaaalt for mange nisser. Jeg er vitterligt troldet i Netto midt om natten for at købe nisser. Flere gange. Dem ved kassen kigger lidt mærkeligt på mig, når jeg bare skal have for 50 kroner blandede nisser og ikke andet. Jeg må derfor konstatere, at jeg muligvis er den mest suspekte type man kan risikere at møde i Netto klokken 3 om natten.
I denne anledning blev hashtagget #LateNightNisseRun kreeret, men det rammer åbenbart ikke så stor en målgruppe, som jeg ellers havde forventet, for jeg er altså den eneste, der har været vanttig nok til at bruge det.

Mit nissebeklædte mesterværk
Men jeg tænker, at det er oplagt at bruge denne Mandags Jam til at bygge videre på playlisten med julemusik fra sidste år. Jeg har i år tilføjet 3 meget forskellige sange.

Hvilke julesange kilder jeres julekugler? 

Tom Fletcher - Afraid of Heights
Denne her er ikke på Spotify (endnu), men McFly's Tom Fletcher udgav sidste år en julebog, the Christmasaurus (som jeg endda anmeldte) og den blev så populær, at den både skal laves til film og musical. Jeg har købt albummet med sangene fra musicalen og det er den perfekte kombination af klassiske julesange, Disney og Tom Fletcher's magiske evne til at lave fantastisk musik. 

Gwen Stefani (ft. Blake Shelton) - You Make It Feel Like Christmas
Gwen har været meget ambitiøs i år og har lavet et helt julealbum, som jeg regner med at jeg anmelder snarest. I hvert fald inden jul. Måske. 
Denne er min yndlings fra albummet, som hun synger sammen med sin the Voice kollega og Sexiest Man Alive (åbenbart), Blake Shelton. Jeg venter jo hvert år på en sang, der definitivt kan vælte Mariah Carey's All I Want For Christmas af pinden og jeg føler lidt, at denne ville være en god konkurrent, omend Mariah nok kommer til at sidde på sin juletrone for evigt.

The Vamps - Hoping For Snow
Til alle ungpigehjerterne; her er nogle søde gutter, der synger en sød julesang. Live versionen, som er den eneste, der er på youtube, har sin charme, men jeg foretrækker studio versionen, som også er den jeg har smidt på Spotify playlisten. 

#ISurvivedSlackerXmas

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker din måde at skrive humoristisk på..ville ønske jeg var lige så sjov på skriv. og der er ikke rigtig nogen kugler der kilder her.. men for at svare alligevel, så har jeg i år et eller andet med Gasolin's - Endelig Jul igen.. Det plejer at være en af de store amerikanske sange som kilder, men ikke i år..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de fine ord, søde!
   Og sangen er hermed på min playliste.
   Så kan det forhåbentlig endelig blive jul, igen.

   Slet
 2. JULEMUSIK JAAA... Jeg hører bare Sias julealbum på repeat <3

  SvarSlet