mandag den 8. maj 2017

Mandags Jam #8: Give it to me good

Jesus fucking Christ jeg får meget bræk direkte ind i øret, når jeg lytter til de nye releases, der florerer rundt lige nu. Hvad fanden sker der lige for det. 

Ikke nok med at jeg konstant skal kaste op over de danske artister, så har mine yndlings bands fandme også vendt mig ryggen. Linkin Park, Fall Out Boy og Imagine Dragons er de første (og største) fejltagelser, der lige popper op i mine tanker, hvis vi skal snakke om det gylle, der har indtaget min release radar. 
Linkin Park kan vi nærmest bare erklære død og begravet. Der er ikke et gram alternativ tilbage i deres musik. Fall Out Boy har hørt lidt for meget Skrillex og bare voldtaget konceptet til det punkt, hvor man slet ikke kan holde ud at høre på det og Imagine Dragons' sangskrivning er lidt for meget Blak inspireret. Dan Reynolds får lige sunget "thunder" cirka 5 milliarder gange i løbet af den lorte sang af samme navn. Gider I godt lade være.

Jeg har fået nok af dårlig musik. Så nu rocker vi Mandags Jam med GODE sange (helt nyt koncept, lol), inden min hjerne kortslutter fuldstændig. Og ja, god musik er ret subjektivt, så det bliver sgu farligt det her, for hvis du forslår noget (som jeg synes er) skrald, så kommer jeg og skriger dig lige ind i hovedet. YAY, THIS IS GOING TO BE FUN!
Men helt seriøst, så plejer I at være virkelig gode til at forslå gode sange. Så lad nu være med at blive skræmt af min vrede. Kommer højst sandsynligt ikke til at skrige jer ind i hovedet, for så skal jeg jo også ud og... Ja, bliver helt træt bare ved tanken.

Show me yours and I'll show you mine. Så smid lige nogle gode sange i kommentarfeltet!
Let's do this shit.

Pierce the Veil - Floral and Fading
This is fucking perfection. Guitarerne (hør sangen igennem and you will know what I mean), Vic Fuentes' skingre vokal og teksten. Generelt er hele Misadventures (2016) albummet fucking sick. Det er desværre fra en tid før jeg begyndte at anmelde albums, men jeg kan virkelig anbefale lige at høre det igennem. På maks volume, selvfølgelig.

Don Broco - Everybody
Okay, Don Broco laver de mest vanvittige musikvideoer og hvis man analyserer for meget på det, bliver man muligvis skør i bolden. Så er I advaret. Men hvis vi lige skal fokusere på sangen, så er det et dejligt mix af rock, funk og pop, med tung bas og nogle syge guitarer. Rob Damianis vokal samt tykke engelske accent er all over the place; sang, skrig, semi-rap. Man keder sig i hvert fald ikke. Jeg så Don Broco live, da de opvarmede for 5 Seconds of Summer og jeg var instant fan. Don Broco har også lige udgivet sangen "Pretty", der også er ret crazy.

The Outfield - Your Love
Nu går vi old school 80'er rock på den, når nu nyt musik tydeligvis bare sutter røv disse dage. Seriøst, det her holder bare og det holder for evigt. Ikke så meget pjat der. Rock on.

#ISurvivedMonday

7 kommentarer:

 1. Til at gøre humøret bare en lille smule godt igen, vil jeg foreslå "I'll Be Fine" af Clairy Browne & The Bangin' Rackettes (jeg bliver glad bare af at kigge på gruppenavnet) - den er GOD, og jeg synes i hvert fald, det er svært ikke at blive i godt humør af den (den er i øvrigt introsangen til den fantastiske serie "Please Like Me", som jeg i samme ombæring lige smider en bonusanbefaling af - den er på Netflix ;))

  Og nu til noget helt andet, men når jeg sådan skal tænke på VIRKELIG gode sange, så dukker "Arsonist's Lullabye" af Hozier altid op. Jeg elsker den sang så meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk!
   Og hvor er jeg glad for at du nævner Please Like Me, for den har jeg nemlig allerede smidt på listen over ting jeg skal se.

   Slet
 2. HÆHÆHÆ. Jeg har ikke så mange bud denne gang, men "Crave" - Parachute gør mig i godt humør!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg efterspørger også kun noget godt musik, kan godt se at det er svært i dagens Danmark. Lol.

   TAK FOR DIT BIDRAG <3

   Slet
 3. Lidt forsinket, men hey. Det er da mandag, såhhh. :-D

  Lyder som om du kunne trænge til den her: https://www.youtube.com/watch?v=SrVMzDw7ncs

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, bedre sent end aldrig! Og jeg elsker den her sang, helt perfekt!

   Helt ude af sammenhæng, så har jeg hørt rygter om at Black Veil Brides kommer med nyt album. Spændende.

   Slet
  2. Hi hi, det har jeg også hørt rygter om. ;-) Og jeg glæder mig som altid. Jeg er aldrig blevet skuffet over et af deres albums. :-D

   Slet