fredag den 21. april 2017

Ed Sheeran koncert i Jyske Bank Boxen (featuring Lisa Pallisgaard Nielsen)

Den 1. april tog Lisa, Stinna, Kia og jeg til Herning, roadtrip style, for at deltage i Ed Sheeran koncerten i Boxen, Herning og når der endelig sker noget semi-spændende i ens liv, så skal man jo blogge om det (står klart og tydeligt i reglerne) og hvis man er en rigtig god blogger, ligesom mig, så venter man lige 3 uger med at udføre dette skriveri, du ved, for at opbygge spænding... Men NU er vi altså klar til at snakke om den koncert, so here we go!

Dagens indlæg bliver featuring Lisa, da hun jo er min partner in crime (hvilket betyder, at når Lisa og jeg hænger ud, så sidder vi ofte under hver vores hjemme-hæklede tæppe og drikker Gin Hass, mens vi råber af fjernsynet... som ægte partners in crime nu gør) og derudover så ser vi på Ed Sheeran med hver vores sæt briller (Lisas briller/Kristines briller), så for at være sikker på, at I får den sandfærdige fortælling om koncerten (det er meget dramatisk det her), så gør Lisa og jeg det her sammen. ‘CAUSE WE’RE ALL IN THIS TOGEEETHER *dansepause mens Kristine udfører samtlige dansetrin fra High School Musical, fordi hun er en kæmpe nørd* 

Jeg havde desværre ikke mit kamera med, så alle billederne er lidt meh. Tjek min Instagram for flere meh billeder.

Det bedste ved turen, foruden koncerten:
Vil lige påpege, at Lisa og jeg skrev disse svar hver for sig og det viser sig, at vi begge er ret hyped på billige burgere - og har meget forskellige opfattelser af Herning...

Lisa: To ting. 
1) Maden i Herning er sindssygt billig, det må være fordi Herning ellers er nederen.
2) Vi stod ikke i kø til toiletter i særlig lang tid. Det hjalp selvfølgelig også på det, at gå ind på herretoilettet i stedet for dametoilettet. Det er godt nok svært at bruge sådan et pissoir, men det kan lade sig gøre!

Kristine: Jeg tror vi alle kan blive enige om, at det bedste ved turen selvfølgelig var live underholdning fra mig gennem hele dagen (jeg er i hvert fald ikke typen man bliver træt af), men derudover, så var noget af det bedste, at der var røvbilligt mad i Herning. Vi kiggede alle sammen måbende på menukortet, da vi så at en caféburger kun kostede 59 kr. (Stik mig 5 af dem, tak). Folk i Herning må sgu da rende på café hele tiden. #SweetHerningLife

Koncertoplevelsen:
Lisa: Koncerten vaaaaar... virkelig fantastisk. Det er svært at beskrive, hvor godt det var. Meget af tiden brugte jeg på at sidde med åben mund og bare stirre (lignede Kristine, da hun så prisen på en caféburger i Herning). 
Selvom vi sad helt oppe under taget, i siden og Ed stod ene mand på scenen, så var stemningen bare helt vild og det er insane, at han kan holde styr på alle de ting, som han står og optager og starter og stopper hele tiden!
Han havde faktisk en på scenen til at spille klaver på en enkelt sang og helt ærligt, så synes jeg Ed er bedre helt alene. 

Kristine: Jeg var en smule nervøs inden koncerten, fordi jeg for det første både var træt af og irriteret over Ed Sheeran, efter jeg havde anmeldt hans album, så frygtede nærmest det værste. Derudover så er jeg vant til at tage til koncerter med bands og der er en underholdningsværdi i god band dynamik, som en solist sjovt nok ikke besidder, da de er forever alone på scenen. Men jeg tror, at hele Boxen var Eds band den dag, for der var ikke et eneste tidspunkt, hvor scenen føltes tom og ensom, tværtimod. Har muligvis aldrig set et så engageret publikum. De rockede en crazy god stemning den dag! Ja ja, Ed Sheeran var da også okay.

Det bedste ved koncerten:
Lisa: Øhm, alt!
Selvfølgelig var Ed jo bare helt fantastisk både at høre og se på. Her snakker jeg altså ikke om det røde hentehår og de skelende øjne, men alt det, som han har gang i på scenen. Det er for vildt at se ham optage alle de forskellige lydbidder og sætte dem i gang og stoppe dem lige på de rigtige tidspunkter!
Det var altså også ret fedt at opleve et helt fyldt Boxen bare gå amok efter ”I See Fire”, det var vildt; folk klappede, hujede og trampede i gulvet, så det hele bare rystede.

Kristine: Det bedste var stemningen. Det var meget overvældende at se en udsolgt Boxen gå amok på den måde. Og jeg kunne også godt lide det grafiske ved sceneshowet. Hvor Green Day havde flammer og alt muligt andet lort med, var der her et mix af storskærm med Ed Sheeran og pauseskærmsgrafik smidt hen over - btw en fin taktik lige at dække Ed til med diverse dyr og planter (you know, because he is ugly). Det fungerede super godt, specielt det der Twilight tema der lige blev smidt på til "I See Fire". Chills!
Og så er jeg rigtig glad for han ikke spillede "Barcelona", som han fx spillede i Hamborg, for jeg fucking hader den sang som pesten. Så mange tak for det, Ed Sheeran!

Det værste ved koncerten:
Lisa: Muligvis det der ”hval i det ydre rum” PowerPoint show der var gang i under en af sangene. Ved ikke hvad det er for en tumpe, der har lavet det, men det var virkelig grimt. Kunne ikke rigtig tage sangen seriøst, fordi det var svært at abstrahere fra den flyvende hval.

Kristine: Okay okay, jeg har faktisk ikke noget imod Ed Sheeran der rapper. Det er et af de øjeblikke, hvor jeg aldrig synes han er kedelig. Men han kan ved gud ikke finde ud af at rappe live. Han lød som mig, når jeg går op ad trapper: Forpustet og opgivende. Og det er jo klart, når han tonser rundt på scenen, samtidig med at han kaster 100 ord op i minuttet, men så må han sgu da stå stille, i stedet for at lyde som en, der er ved at kløjes i egne ord.
Og så var det en meget brat afslutning på koncerten, hvor Ed Sheeran pludselig sagde “see ya”, skred fra scenen og så var det, dét. I was not ready. Manglede stående bifald og konfettiregn til lige at sætte et punktum på aftenen.

Konklusion på oplevelsen:
Lisa: Jeg har en lille klage*; jeg synes simpelthen, at han spillede for kort tid. Det er da nok hårdt at være ham med alt det han laver på scenen, men helt ærligt… han var virkelig ikke på scenen i særlig lang tid. Og manglede virkelig Supermarket Flowers og Lego House. Bum. Så er det sagt.
Men på trods af det, er det den bedste koncert jeg nogensinde har været til! Det plejede at være det jeg sagde for at beskrive den Adele koncert jeg var til sidste år (sammen med Stinna. Hej Stinna!), men hun røg altså lige af førstepladsen der. Det er egentlig vildt, at jeg synes det var så godt, for jeg havde virkelig kørt det op i mit hoved, så der var ret gode chancer for at blive skuffet. Men det blev jeg ikke, så hurra!

Kristine: Okay, helt seriøst, det var en super fed koncert. En meget bedre oplevelse, end hvad jeg forventet og frygtet. Der var mere flow og gang i setlisten, fordi han både havde nyt og gammelt materiale med. Sceneshowet var fantastisk (hvis vi lige glemmer de øjeblikke, hvor praktikanten havde hygget sig lidt for meget i photoshop**) og stemningen var uforglemmelig. Jeg tager glædeligt til Ed Sheeran koncert en anden gang.

*Klage bliver sendt direkte videre til Ed Sheeran og Boxen, Herning.
**Lisas rum hval.

Setliste:
Castle On The Hill
Eraser
The A Team
Don’t / New Man
Dive
Bloodstream
Happier
Galway Girl
How Would You Feel (Paean)
What Do I Know?
Human (Rag’n’Bone Man cover) / I See Fire
Perfect
Nancy Mulligan
Thinking Out Loud
Sing
Shape of You
You Need Me, I Don’t Need You

Ingen kommentarer:

Send en kommentar