torsdag den 9. marts 2017

Copenhagen Comics 2017: Adventure Time!

Jeg overtalte Copenhagen Comics til at invitere mig til deres arrangement (for de har tydeligvis ikke læst min blog. Shame on you!), der foregik i Øksnehallen 25.-26. februar og afsted drog jeg med min bloggerkollega, Rikke.


Jeg var spændt op til lir i min Teenage Mutant Ninja Turtles trøje (Turtle Power!), da min Batman dragt desværre var til rens (havde spildt pizzasauce på kappen... igen). Ja, det var vildt dårlig planlægning fra min side af, but same old story.

Vil lige påpege, at som Rikke rigtig nok sagde til mig, så er jeg verdens værste blogger, for jeg tog ingen noter under arrangementet. Jeg stod op klokken 6 både lørdag og søndag (ergo et mirakel, at jeg var nogenlunde menneskelig) og jeg var helt hypnotiseret af alt det, der foregik omkring mig, så alle de der informationer, som jeg måske burde have husket, røg altså ind af det ene øre og direkte ud af det andet. Men hvis man er interesseret i en masse namedropping og præcise informationer, så skal man læse Rikkes indlæg lige HER. Jeg sidder selv og læser hendes indlæg lige nu, for at huske, hvad fanden der egentlig skete den der søndag.
Det her indlæg bliver også skrevet halvanden uge efter arrangementet fandt sted *gisp*, hvis der fandtes et blogger-politi, var jeg edderrøvme på deres radar nu. Det første vi så var et interview med Barry Kitson, som bl.a. har tegnet Batman comics (det er faktisk det eneste vi behøver at vide), ej det er selvfølgelig kun for sjov (not really). Han har tegnet for både Marvel og DC og en masse andet (DC squad raise your hands!) og han har derfor snakket med øverste af øverst hos DC, som er... øh Batman? (Det er ikke Batman, men kan ikke huske navnet) og han har mødt freaking Stan Lee, som vi alle sammen til gengæld godt ved, hvem er. Jeg var meget starstrucked i det øjeblik.
Hold kæft der er mange parentes sætninger i det her afsnit (hvor er det fjollet).  

Bagefter kunne man snakke med ham og få tegnet en tegning, hvilket vi ikke fik gjort, fordi det tog laaaaang tid. Som ses på billedet, var der en, som skulle have tegnet Batman (udmærket valg) og det tog altså en time, hvis ikke mere. Hvis han havde haft tid til mig, ville jeg have bedt om ham at tegne mig som Batman. Det er meget nemt. En traditionel Batman, bare uden store muskler og med bildæk i stedet for. Voila... Fatman!

Bagefter gik vi rundt til de forskellige stande og sagde "ih" og "åh" til alting og jeg var en smule irriteret over, at det var sidst på måneden og jeg havde brugt 400 kr. på transport. i stedet for at investere disse penge i en “Welcome to the batcave”-dørmåtte, som jeg længe stod og sukkede efter. Men synes på den anden side også, at det ville være lidt komisk at komme tomhændet hjem, foruden en dørmåtte, så jeg lod den, meget modvilligt, ligge.Det eneste jeg købte var The Silent Album, som er en tegneserie uden tekst, kun billeder. Rikke købte den også og jeg tror det vil være interessant at se, om vi kan drage samme konklusion på historien (det kan vi helt sikkert ikke, for vores hjerner er dysfunktionelle på hver deres måde)

En af tegnerne, Christine Grundlach (hendes fornavn kan jeg huske, for det er det samme som mit, og så meget hjernekapacitet har jeg trods alt), tegnede en fin tegning i min, som forestiller mig. Yes, this is me. Og så købte jeg også Warp, som er en samling af forskellige korte historier, af flere forskellige kunstnere og derfor er tegnestilen forskellig hele vejen igennem, hvilket også er super interessant. Asger Grevil lavede også en tegning til mig i den, hvilket jeg ikke håber forestiller mig...Derefter så vi tegne-battle, som må være nørdernes svar på rap-battle, men i stedet for, at det foregår i en skummel lagerbygning, hvor Eminem ender med at stjæle spotlightet, så er det bare 4 mennesker, der tegner tegninger på tid. Knapt så street, men det var stadig super interessant at se tegneprocessen, der naturligvis blev simplificeret pga. tidtagning. Derudover så var værten også meget energisk og sjov. Specielt sjov, da der gik lidt for meget overhånd i præmieoverrækkelsen og han kom til at kaste en gave direkte i fjæset på en publikummer. GODMORGEN. Når nu jeg havde været så tidligt oppe, burde det måske have været mig, der fik tegnegrej smidt i ansigtet, bare lige for at få gang i reflekserne...

Til sidst så vi det, som jeg havde glædet mig mest til: Cosplay catwalk
At se en flok mennesker, der har lagt krop og sjæl (og sikkert også en masse penge) i forsøget på at ligne deres yndlings karakter fra tegneserier, film eller serier var super awesome! Jeg siger jer, det der Victoria’s Secret Fashion Show har ingenting at have det i. Jeg havde lyst til at tage en milliard billeder af dem alle sammen og hvis jeg kunne bestemme, havde Dr. Doom vundet, for jeg så ham rende rundt, da vi besøgte stande og Jesus fucking Christ man bliver forskrækket første gang man ser ham. 


Det var en laaaang, men fantastisk dag og jeg vil gerne sige tak til Copenhagen Comics, for at sørge for, at jeg kunne være med og også en kæmpe tak, for at arrangere sådan et arrangement. Det er en pisse god ide og der var virkelig god stemning. Jeg kommer helt sikkert igen en anden gang og så skal jeg nok huske at få renset min Batman dragt til tiden!

4 kommentarer:

  1. DU ER SÅ SJOV JO. Tak for en dejlig dag <3

    SvarSlet
  2. Åh, hvor ville jeg dog gerne have været der!

    http://litcomprime.com

    SvarSlet