mandag den 13. februar 2017

Mandags Jam #6: Just like in the movies

Det er mandag og vi skal have smidt nogle nye sange på min playliste, så min uge kan blive freaking awesome! Helst mere awesome end sidste Mandags Jam, hvor zero af jer gav en fuck for akustisk musik. Men kan vel næppe brokke mig over dovne læsere, for I har vel lært af den bedste. *Slacker-highfive*

Men nu til de chokerende nyheder: Jeg ser ret mange film og serier! *gisp* Man kan ligge ned imens, ergo er jeg fan. Hertil er musik fantastisk til at forstærke følelserne og stemningen, der burde komme til udtryk i filmen. Jeg ville nok være ret følelseskold, hvis det ikke var for musikken, der lige kan sætte gang i maskineriet og jeg tror det samme er gældende for film. I min verden er musikken nærmest halvdelen af filmen.
Jeg sidder derfor ret tit og finder musik fra film og serier, hvis jeg synes, at der er noget, der lyder nice. Innocent Blood lavede for eksempel et helt album til Kærlighed ved første hik, som jeg ofte (stadig) rocker, for det er noget af det bedste. Yeah, I said it. Når jeg er trist, skal jeg helst ud og gå i regnen, mens jeg hører Efterladt, ligesom Viktor, når Anja skrider fra ham foran biografen. Av mit hjerte.
Har I nogensinde opdaget en fantastisk sang, fordi den var med i en film (eller serie)?

The Verve - Bitter Sweet Symphony
Jeg vil vove at påstå, at alle kender, i hvert fald starten, af den her sang. Det lyder også crazy nice og er derfor blevet brugt i et utal af remixes (er det, det rigtige ord for remix i flertal?). Men anyways, så er den her sang med i Cruel Intentions (1999), som er en af mine yndlings film.
Bonus info: den her sang fylder 20 år i 2017. Det fortalte en random video på Facebook mig. Btw super creepy, at den video kommer frem i mit feed, når jeg sidder og laver det her. Big Brother indeed.

We the Ghost - Come Down
HALLO, HØR DEN HER! Jeg har kastet mig over en ny Netflix serie, You Me Her (2016), og så alle tilgængelige afsnit på én dag (super produktivt af mig) og den her sang var med i en scene, hvor de danser rundt og har en fest. Jeg blev nødt til at finde sangen med det samme og har misbrugt repeat knappen for vildt efterfølgende. Det er en rigtig feel good song. HØR DEN!

Twenty One Pilots - Heathens
Denne sang hørte jeg første gang, da jeg var i biografen, for at se Suicide Squad (2016) og har herefter hørt den mange gange. Tillykke til Twenty One Pilots, som i nat modtog en Grammy... uden bukser på? Jeg er ikke helt sikker på, hvad det gik ud på, for jeg sov, i stedet for at se showet. But stay weird! 

#ISurvivedMonday

4 kommentarer:

 1. Nu siger jeg det, vi alle tænker: Ultimate af Lindsay Lohan fra Freaky Friday! Wuuuhuuu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis det vi alle sammen tænker!
   Men det er faktisk et awesome bidrag og er hermed tilføjet til playlisten.

   Slet
 2. Jeg er også blevet ret glad for "Heathens"

  .. Behøver jeg nævne sangen fra Trolls igen? ;)

  Lige nu hører jeg "How Far I'll Go" fra Vaiana. På repeat. As usual. Me.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ. Trolls sang er jo allerede på listen mand.
   How Far I'll Go er hermed tilføjet. Den lyder ikke som en typisk Disneysang, meget forfriskende.

   Slet