mandag den 23. januar 2017

Mandags Jam #5: Acoustic Version

Jeg gik i tænkeboks, for at finde et tema til denne uges Mandags Jam og når jeg siger tænkeboks, så mener jeg egentlig bare, at jeg spurgte Rikke, hvad fanden jeg skulle finde på (man er vel en slacker) og hun sagde "akustisk musik", hvilket er en skide god ide, som jeg overhovedet ikke selv kunne finde på, fordi min hjerne er totalt utilregnelig. Og træt. Min hjerne er træt.

Men akustisk musik er faktisk helt perfekt, for det har en okay chill vibe og jeg går ind i en af de mest travle uger nogensinde, så jeg har brug for noget, der kan få mig til at slappe af, for jeg bliver stresset, alene ved tanken om at skulle stå op før kl. 10, så jeg har virkelig brug for det. Det er så hårdt at være mig. Vræl.

Nu smider jeg tre akustiske versioner af sange, som jeg i forvejen elsker og så chiller vi for vildt sammen.
Jeg håber, at I kan komme med ligeså mange gode bud, som til sidste Mandags Jam, for daaamn, der var gang i jer! Jeg har virkelig fået rocket igennem til de der kvindelige artister, som I forslog. Det har været fantastisk!

Papa Roach - Scars
Jacoby har den vildeste stemme (og et super nice navn) og i denne akustiske version, får man bare alle nuancer af hans stemme med, lige fra den rene vokal, til når han smider lidt mere kraft bag og vi får serveret hans fantastiske rå stemme. Hans stemme får lige en omgang sandpapir, det er lækkert.

All Time Low - Time-Bomb
Med All Time Low går vi lidt over i en anden grøft, for Alex Gaskarth har en ret drenget og ren stemme, men åh så meget talent alligevel. Kan godt forstå, hvorfor der er så mange artister, der laver sange featuring ham, for han er mums. Og han synger da også meget godt (hæ hæ)

Anberlin - A Day Late
Stephen Christian, som er forsangeren for Anberlin, har en helt unik stemme (synes jeg i hvert fald) og man kan lynhurtigt høre, når det er Anberlin, fordi hans stemme er så let genkendelig. Jeg ved ikke, hvordan man skal beskrive den. Lækker og fyldig? Giver det overhovedet mening? Men akustisk klæder ham i hvert fald også.

#ISurvivedMonday

2 kommentarer:

 1. Af kunstnere så er Tyler Ward, Sam Tsui, Kurt Schneider, Meagan Davies og Peter Hollens bare amazing.

  Sange:
  "Love yourself, Out of the Woods, Roses" - Meagan Davies
  "Lava" - Peter Hollens (DEN HAVDE DU NOK SET KOMME. Haha)
  "Ho hey" - Tyler Ward
  "Demons" - Sam Tsui og Max Schneider

  (Okay.. af akustisk musik, så er jeg ret glad for cover-sange)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk! <3
   Jeg har tilføjet dem alle. Også lava sang...

   Slet