mandag den 31. oktober 2016

Mandags Jam #1: Let's get this party started

Der er kollektiv enighed om, at mandag er en bitch. Jeg er efter næsten atten års skolegang (this is by the way insane) blevet programmeret til at hade mandag på fuld smadder - og jeg har endda fri om mandagen lige for tiden, men det er stadig lort. Det må være andres trælse suk mandag morgen, der kan høres som ekko gennem gaderne, som påvirker selv dem, der ikke skal noget.

Min tanke er derfor at starte en fuldstændig revolutionerende ide der, fra nu af og for evigt frem, kan redde enhver mandag. Hvis det lyder for godt til at være sandt... Så er det fordi, det også er det. Jeg kan ikke redde en skid.

Men derfor vil jeg stadig gerne præsentere "Mandags Jam", hvor jeg kommer med mine bud på nogle sange, der kan gøre vores (i hvert fald min) mandag, og måske endda hele ugen, bedre. 
Andre bud på noget musik, der kan redde enhver lorte mandag, modtages med åbne arme… eller cirkelspark i ansigtet, hvis jeg ikke kan lide dit forslag. Det er selvfølgelig for sjov, der skal være plads til "alle" (undtagen dem der laver min hjerne om til grød)

Skillet - Feel Invincible
Hvis man ikke bliver pumped as fuck af at høre den her sang, så kan man altså lige så godt bare gå i seng igen... for evigt. Man skal bare lytte til teksten "Fight song, raising up / Like a roar of victory in a stadium" og så ved man shit is about to go down. Hvis du kan få din røv ud af sengen mandag morgen, så fortjener det virkelig et roar of victory. 

Busted - On What You're On
Prøv at lade være med gå rundt med dit groove on, når du hører den her. Det er sådan set umuligt. Busted er tilbage (Ja, det er dem med Year 3000) og de har fået en ny funky, Daft Punk inspireret lyd, der gør, at du pludselig har det helt okay med at danse grimt alle steder. Bring it on, mandag!

Sum 41 – War
Til dig, der skal have en lidt mere blid start, inden du sparker mandag i sit grimme fjæs. Deryck Whibley drak næsten sig selv ihjel i 2014 og "War" er hans hyldest til den ekstra chance han fik i livet. Hvis han kan, mens indlagt på hospitalet, skrive et mesterværk af et album, så tror jeg også, at vi kan komme helskindet gennem mandag.

#ISurvivedMonday

8 kommentarer:

 1. Jeg er stadig på mit Kaleo flip såe.. No Good og/eller Glass House er så fede og så gider man altså godt danse rundt og spille på luftguitar på en mandag.

  OG ALT FRA ROBEN OG KNUD ;-)
  (Næsten alt. Kan ikke stå inde for Navarones Kalkuner albummet)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i gang med at lave en Mandags Jam Spotify playliste, hvor jeg tilføjer mine egne sange, samt dem der bliver foreslået og jeg tilføjer totalt meget Kaleo på den. Jeg ved dog ikke lige om ALLE Roben og Knud sange skal på ;)

   Slet
  2. Feeedt!
   Sagde jo heller ikke ALLE deres sange. Ikke det nyeste album.

   Slet
 2. Kendte ikke lige Skillet, så tak for den.. Den var personligt den bedste at de 3. De to andre kender jeg godt, men er personligt ikke lige mig. :P

  Håber du har en skøn mandag.. :D

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Trods mit brok over mandag, så har den her dag faktisk været exceptionel god!
   Du må også have en skøn mandag! <3

   Slet
 3. Skillet kører på repeat for tiden man! WOOOHU <3

  SvarSlet
 4. Min kæreste betegner det som larm, men en veninde kalder det lidt for 'poppet'. Ikke desto mindre har man på en mandag behov for at være en smule bulletproof, så her er mit bud: Black Veil Brides - I am bulletproof https://www.youtube.com/watch?v=4u131TpMeFU

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i hvert fald fan! Den er hermed tilføjet.
   Nu glæder jeg mig helt til mandag.

   Slet