Slacker Satellite: musikbloggen du aldrig nogensinde har manglet...

En kæmpe passion for musik, absolut ingen venner, der magter at høre på det og virkelig meget storhedsvanvid resulterede i fødslen af Slacker Satellite oktober 2016.

Bag disse velovervejede og super sofistikerede tekster sidder hovedtrolden Kristine Frandsen (det er mig!). Jeg er 24 år og i gang med en cand.merc. i Brand Management and Marketing Communication, som jeg læser i Odense, hvor jeg også bor. 
Jeg kommer rigtigt fra Lolland, men da jeg blev træt af roer og fladt terræn, valgte jeg at flygte til en ø, hvor folk snakker nogenlunde ligeså dumt som derhjemme, i håb om, at ingen ville pege fingre af mig. It did not work. Men Fyn er fandme fin alligevel!
Og ja, der er ingen rigtige billeder af mig på dette site. DET VAR SÅ LIDT.

Når jeg ikke sover (skal jo helst have mine 14 timer), så bruger jeg min tid på musik. Gør faktisk alt andet, end at spille det.
Min musik inficeret verden består på nuværende tidspunkt af disse aktiviteter:

  • Specialeskrivning om musikindustrien og digital marketing med fokus på sociale medier og fan-artist relationship (btw, hvis du skriver opgaven for mig, så giver jeg en pizza!)
  • PR- og markedsføringspraktikant på spillestedet Gimle i Roskilde (praktikforløb afsluttet ved slutningen af juni)
  • Skribent for Lyd I Odense. Hvis man interesseret i musikarrangementer i Odense, så skal man altså lige følge med der!
  • Kursist på Innovative Music Management. Bliver færdiggjort sidst i maj 2017 og jeg kan varmt anbefale kurset, hvis man er interesseret i musikbranchen.
  • slackersatellite.dk, hvor jeg, modsat de førnævnte punkter, kan få lov til at skrive ligeså retarderet som jeg vil. Det beklager jeg meget. Kig forbi Slacker Arkivet, for at se alle indlæg jeg har produceret.

Derudover så vil jeg gerne anbefale the full Slacker Satellite experience, hvilket betyder, at man følger mig alle steder muligt, altså undtagen IRL, for det er bare mærkeligt. 

  • Twitter - Mit foretrukne sociale medie. Min profil er en god blanding af jokes, livetweets over diverse programmer (for det er jo ikke spild af tid) og generelt bare random lort, der ikke er særlig spændende, men som du absolut ikke bør undvære.
  • Facebook - Der vil som minimum altid være én ekstra joke pr. indlæg, hvis man følger min Facebookside. Det er vist alt du behøver at vide. Giv mig nu et like for fanden!
  • Instagram - Jeg bruger story funktionen ret meget, så frygt ej, hvis min profil ellers ser lidt død ud.