mandag den 30. oktober 2017

Mandags Jam #11: Halloween Edition

En hurtig googlesøgning fortæller mig, at den 31. oktober er Halloween, eller Allehelgensaften. Jeg ved ikke helt om de to ting er præcis det samme and I don't really care. Det er noget med, at man mindes de døde og det er umiddelbart meget passende for Slacker Satellite, der kun er blevet holdt i live af franske bots, der åbenbart elsker min anmeldelse af Miley Cyrus' nye album.
Merci for alle sidevisningerne. 

Jeg fejrer ikke Halloween, men det er åbenbart blevet a thing her i Danmark. Som en irriterende amerikansk svulst, der vokser hvert eneste år. Lige nu er det ekstra åndssvagt, fordi vi bliver tvangsfodret med helligdagsrelateret slik og dertil pynt for hele 2 forskellige højtider på én gang og man kan nærmest ikke vade ind i et supermarked uden at skvatte i både græskar og julemænd. 

Vi bliver altså nødt til at arbejde på en bedre overgang fra det ene til det andet, for jeg har seriøs identitetskrise og forhøjet blodtryk af alt det lorte slik, der åbenbart følger med disse traditioner. 
I am only human, goddammit!

De første 3 år jeg boede i Odense, boede jeg i et fucking rækkehus omringet af børnefamilier og jeg var meget forvirret, da der pludselig stod en flok unger foran min hoveddør en oktober eftermiddag og sagde "slik eller ballade", som om det var det mest normale i hele verden. 
Øh undskyld, men hvis jeg skal give noget væk gratis, så skal jeg altså som minimum have en fucking sang. 

Nå, men nu er det 4 år senere og jeg venter stadig på denne såkaldte "ballade", som jeg dengang blev truet med. 
Fucking Halloween slackers.

Det kan godt være, at jeg blev snydt for min sang, men det skal I til gengæld ikke. Jeg har fundet et par sange, som med lidt god vilje, totalt meget kan gå som Halloween sange, og I må meget gerne - som altid - smide et par forslag, som jeg kan tilføje til listen!

Michael Jackson - Thriller
Obligatorisk Halloween sang. No explanation needed.

McFly - Transylvania
Musikvideoen er mærkelig, sangen er lidt mærkelig (men såååå fucking god!) og så hedder den Transylvania, og vi ved jo alle sammen godt, at det er der Dracula bor. Så bliver det vist ikke mere Halloweenie. Og ja, McFly har skrevet deres egen sangtitel forkert. 9 år senere og de har stadig ikke rettet det...

VAMPS - VAMPIRE'S LOVE
Ja og apropos vampyrer, her er en rockballade om en vampyrs kærlighed. Klaverspillet i den her sang er seriøst det bedste i hele verden. GIV MIG MERE!

Melanie Martinez - Mrs. Potato Head
Alle Melanie Martinez musikvideoer er decideret freakshows, men til gengæld er de aldrig nogensinde kedelige. Denne her er en af mine absolut yndlings sange lige nu. Tekst, beat, vokal; alt er perfekt. I musikvideoen har Martinez' bejler booket en tid hos en plastikkirurg og som man kan se på sedlen (tid 2:10), så skal hun opereres den 31. oktober, aka Halloween. 


#IDidNotSurviveThisMondayButCameBackAsAGhostBecauseItIsHalloween
#What

4 kommentarer: