lørdag den 17. juni 2017

Slacker Satellite på Tinderbox Festival 2017

JEG SKAL PÅ TINDERBOX! 
Jeg har simpelthen købt mig en billet til fredagen (fuck, det er sgu da lige om lidt), som jeg personligt også synes har det bedste program - og jeg glæder mig!

Jeg aner ikke, om jeg får tid til at skrive noget om Tinderbox, når det er overstået, for jeg tager direkte videre på Roskilde Festival om lørdagen og når det alt sammen er slut, så er jeg enten fucking smadret eller muligvis død.

Så derfor skriver jeg lidt om Tinderbox nu - og hvis man vil følge mere med i mit Festivals-eventyr, så tænker jeg, at Instagram og Snapchat bliver opdaterede relativt ofte. En slags dokumentar, hvorvidt en Slacker kan overleve to festivaller inklusiv det der med at sove telt. Jeg har super dårlige odds. Det bliver meget spændende.

Her er de artister, som jeg specielt glæder mig til at opleve på Tinderbox!

Kaleo, fredag kl. 13.00, Blå Scene.
Til min første omgang Mandags Jam blev jeg jo præsenteret for Kaleo, af selveste, the one and only, Lisa - og jeg har været hooked lige siden. Kaleo er et islandsk blues/rock band, der spiller på rigtige fucking instrumenter, på den ekstremt sexet og moody måde. Lige som jeg kan lide det.

Holmen Hustlers, fredag kl. 13.00, Scene 4.
Til Tinderbox Band Battle opstod en helt uventet begejstring for Holmen Hustlers og jeg har hoppet rundt til deres musik lige siden. Da jeg anmeldte deres album, Kantslag, konkluderede jeg hurtigt, at det fynske band var så meget mere end 4 dudes med lidt for meget krudt i røven - Lyriske er de super skarpe og med et tvist af humor. Tilsæt fede beats og blæseinstrumenter og du har en Holmen Hustlers cocktail fyldt med så meget energi, man ikke kan andet end at skrige "RED BULL GO HOME", mens man hopper videre i sin Hustler trance.
Og ja, der opstår et dilemma, da de spiller samtidig med Kaleo. Jeg er stadig usikker på, hvad fuck jeg gør...

Jimmy Eat World, fredag kl. 14.05, Rød Scene.
Jimmy Eat World er et af mine yndlings bands og har været det lige siden jeg var emo til the Middle engang i folkeskolen. De er med tiden modnet og udgav i 2016 et semi-melankolsk og super følelsesladet album, som jeg anmeldte og var super begejstret for. Da jeg så de kom på Tinderbox var jeg faktisk klar til at købe billetten uden overhovedet at vide, hvordan resten af programmet så ud.

Jonah Blacksmith, fredag kl. 15.35, Scene 4
Et dansk band, der spiller moderne country-folk. De er nærmest indbegrebet af hygge og skulle være helt eminente live, hvor de plejer at gøre noget ekstra ud af det. Da de spillede på Gimle medbragte de tæpper og gamle lamper, for at skabe en helt særlig stemning. Og så bagte de kage.
Kage eller ej, så glæder jeg mig til at se dem på Tinderbox.

Phlake, fredag kl. 17.05, Rød Scene
Jeg blev særlig interesseret i Phlake, da jeg mødte deres manager til kurset Innovative Music Management og han fortalte, hvordan Phlake opstod og hvor meget passion for musik, der faktisk er gemt i gruppen. Med en kombination af R&B og hip hop er de noget af det stærkeste vi har indenfor dansk musik lige nu. Hvis jeg ikke når at se dem på Tinderbox, så kan det være jeg kan nå at fange dem på Roskilde Festival, hvor de skal spille på Orange Scene.

HAIM, fredag kl. 20.05, Rød Scene
Det amerikanske pop/rock-ish band, der egentlig nok også har nogle elementer af folk og R&B, er virkelig i en kategori for sig selv. Meget likeable sange og vanvittige gode tekster. Og de vil helst ikke have, at man fokuserer på, at de er et band, der kun består af kvinder, men det er fandme så sjældent man ser det (dunno why, man), at jeg vil gerne tillade mig at sige, jeg synes det er fucking awesome.

Kings of Leon, fredag kl. 23.05, Rød Scene
Endnu et amerikansk rockband der har fundet vejen til en festivalscene i Danmark og når jeg nu går glip af the Killers (som spiller om torsdagen), så er Kings of Leon nok det næstbedste. Jeg brugte meget 2016 på at lytte til deres WALLS album og jeg glæder mig til at se dem live.

Resten af Tinderbox programmet kan ses her
Hvem glæder I jer mest til at opleve på dette års Tinderbox?
Og udover musikken, hvad skal man så spise, drikke, eller opleve, når man er på Tinderbox?

2 kommentarer: