onsdag den 5. april 2017

Marts 2017 wrap-up

Hvis man følger mig på Instagram, så har man måske lagt mærke til, at jeg denne måned faktisk har lavet andet end bare at sove. Chokerende, I know. Jeg har ikke tid til at skrive hele indlæg om alt det, der er sket, så nu får I nu min marts måned i ægte recap style. Og I vil selvfølgelig gerne vide, hvad jeg har lavet, for jeg er super spændende!

Der er btw en joke gemt i et af de her links i indlægget og den første der finder den, får en pizza! Let's go.

Jeg har bl.a. brugt min marts måned på at følge Rikke rundt, som den groupie jeg nu engang er og ageret personlig fotograf da hun, sammen med tre andre bogbloggere, talte på Dalum bibliotek d. 5. marts. Derefter så jeg hende interviewe forfatter Malene Sølvsten i Ungdomshuset d. 9 marts. Resultatet af mit hårde foto-arbejde (lol), kan man se i Rikkes marts indlæg lige her.
Jeg vil forresten gerne anbefale at tage afsted til de her events, som Rikke og andre bogbloggere er en del af, for det er altså super spændende og hvis Rikke er til stede, så kan man sikkert også få lov til at se mig derpe rundt. Bonus.

9. marts så jeg Carpark North i ODEON, da jeg havde været så heldig at vinde billetter. 20 minutter inden koncerten finder jeg ud af, at jeg har vundet 2 billetter og ikke bare 1, men heldigvis giver Lisa ikke en fuck for færdselsregler og med min trolde-charme, fik jeg dørmanden til at holde døren åben, indtil Lisa nåede frem. Det var en fantastisk koncert med insane lysshow a la raveparty og det er en af de bedste koncerter jeg nogensinde har været til.


11. marts deltog jeg i GAFFA-prisen i ODEON. Det var en blandet oplevelse. Det var et fint nok show, men lidt en flad fornemmelse, da halvdelen af prismodtagerne slet ikke var til stede og derudover så sad vi med et fucking spotlight i ansigtet halvdelen af tiden. Flot sceneshow GAFFA... 

14. marts var Rikke og jeg i biografen for at se Logan og oh my god! Muligvis en af de bedste "superhelte" film jeg nogensinde har set (The Dark Knight vil selvfølgelig altid være number one). Biografsalen var fyldt med lugten af barbersprit og mænds salte tårer, da lyset blev tændt igen. Jeg vil ikke sige så meget om filmen, fordi spoilers, men seriøst, tag nu bare afsted og se den!

15. marts var jeg til Roskilde Handi-Festival med Gimle og sikke en oplevelse! Det er det første Gimle-arrangement, som jeg har været afsted til og jeg havde fået rollen som fotograf/sandwichuddeler. Det er noget helt særligt at være til sådan et arrangement, hvor folk viser engagement og taknemmelighed på en helt anden og fantastisk måde.


18. marts var Lisa og jeg meget alsidige mennesker, så derfor så vi La La Land, som skuffede vildt. Jeg blev overhovedet ikke blæst 14-Oscar-nomineringer omkuld og alt det der snak om, at Ryan Gosling havde lært at spille klaver kun på grund af den her film... Ja ja, men er vi ikke enige om, at han kun har lært at spille den der ene deprimerende sang, som han så også spiller hele fucking tiden? Tror alt hypen ødelagde oplevelsen for os. Damn you, hype!
Efter filmen drønede vi hen til Kansas City, som havde inviteret os til Red Warszawa koncert og det var altså en speciel oplevelse. Af sikkerhedsmæssige årsager stod vi bagerst lokalet og kunne derfor ikke se så meget af selve scenen, men at observere folk der deltog i koncerten var nærmest også en oplevelse i sig selv. Næsten surrealistisk at se folk headbange til en sang om æggemadder, mens de smider tøjet og hopper svedige rundt. Det var den varmeste koncert jeg nogensinde har været til, men vi beholdte altså tøjet på, because we are ladies. 

22. marts tog jeg helt spontant til Lolland, for at være lidt sammen med min familie, som jeg ikke får set så meget for tiden. Der er ikke så meget at sige, udover at min familie stadig er awesome og Lolland stadig er flad. 

30. marts tog jeg med min Busted Danmark kollega, Maliha, til Tinderbox Band Battle på Studenterhuset, hvor 5 bands skulle dyste om at få lov til at spille på Tinderbox Festival 2017. Det var 5 meget forskellige bands, der spillede alt lige fra elektronisk pop, folk, hip hop til heavy rock. De mange forskellige genrer, gjorde oplevelsen vildt interessant og alle bands var virkelig talentfulde! Det blev Holmen Hustlers, der, fuld fortjent, løb med sejren.


Jeg har denne måned stået helt tæt på Lau Højen, Simon Kvamm og Keld & Hilda. Føler mig helt semi-famous nu... dog også lidt som en stalker, fordi jeg altid snigtager et billede af dem, for derefter at løbe min vej. Som en ægte pro.

Jeg har derudover også arbejdet, skrevet og været på kursus, så marts har virkelig være en måned med fart på og nu trænger jeg altså til en kæmpe lur. Vi ses til maj.

5 kommentarer:

 1. Jeg har fundet det og du vil ikke give mig pizza for den sang jeg kom med den anden dag... såeeee...

  SvarSlet
 2. Skøøøøønt indlæg! Og hvor har du bare lavet meget i marts! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lavet fucker meget. Og ikke fået nok søvn. Det er forfærdeligt.

   Slet