tirsdag den 28. marts 2017

Mandags Jam #7: New Releases

Ja, I får simpelthen Mandags Jam på en tirsdag, fordi no rules apply to me. Og også fordi jeg har haft fucker travlt, så deadline er blevet til et fremmedord, men mere om det senere!

Men lige nu, så har jeg desperat brug for jeres hjælp! Jeg har for nylig pådraget mig en status som pendler og alt hvad dette indebærer (daglig brok over DSB og søvn i fuld offentlighed) og det betyder altså, at jeg dagligt bruger cirka 3 timer på transport 3-4 gange om ugen. Ofte er det mere end 3 timer, fordi det åbenbart ikke altid kører på skinner for DSB (lol, ja jeg laver stadig jokes), og sådan en togtur er ærlig talt røøøøøøøøvsyg, så derfor har jeg brug for noget nyt musik. Det er her I kommer ind i billedet! *kast med konfetti*

Dagens tema er derfor New Releases, for jeg trænger til noget ekstremt nyt og spændende, så hvis I kan finde noget, som jeg måske slet ikke har hørt endnu, så giver jeg pizza! (og så behøver jeg ikke modtage Ed Sheeran forslag, for ham har vi altså snakket rigeligt om, både i form af Lisas fangirling og min anmeldelse af hans nye album)

For at gøre det lettere, så leger vi, at nye udgivelser er noget der er udkommet i 2017, så er der 3 måneder af vælge fra og så burde alle kunne være med. Alle mine forslag er fra marts, men jeg får fandme også hørt meget musik på mine togture, så jeg føler jeg er rimelig up-to-date, men I har helt sikkert noget spændende i gemmerne, som jeg endnu ikke er blevet præsenteret for, so please, rock my world!

Nelly Furtado - Phoenix
Vi starter ekstremt blidt ud på, med denne nye og magiske sang fra Nelly Furtado. Jeg siger jer, når de i DSB højtaleren siger, at vi bliver nødt til at holde i fucking nowhere i mindst 45 minutter, så det godt at lytte til den her sang, som man umuligt kan have et raserianfald til og derved slipper jeg for at slå en DSB medarbejder ihjel. Nelly Furtado: saving lives since 2017. 
Kan se, at jeg har skrevet i min kalender, at der kommer nyt album fra hende 31. marts og med alt det jeg har gang i, kan I forvente en album anmeldelse julen 2018. Glæd jer!

Falling In Reverse - Broken
Og i den helt anden grøft, har vi noget electro-rock og metalcore, der er super awesome, når der er fucking retardos med toget, som man bare har brug for at lukke helt af for. For eksempel folk, der ser serier på deres computer uden brug af headset. ARE U FUCKING KIDDING ME?!? Hvis man gør det, bør man miste alle rettigheder til at køre med tog, nogensinde. Held og lykke med at glo serier, mens du cykler 8 timer til arbejdet, dickhead.
Det er som om, at det er ret tydeligt, at jeg har skrevet dette indlæg, mens jeg sad helt bitter i toget...

All Time Low - Last Young Renegade
Da All Time Low udgav deres Dirty Laundry sang, troede jeg, at alt håb var ude, men så kom den her sang, som virkelig burde have været den første single fra deres nye album. En klassisk All Time Low sang, hverken mere eller mindre. Men den vidner om, at alt håb måske alligevel ikke er ude (Indstil alle former for panik og afvent mere information!) og nu glæder jeg mig faktisk til det nye album.

Circa Waves - Fire That Burns
Jeg har først lige opdaget Circa Waves, fordi de har lavet en udgave af den her sang sammen med Pvris, som jeg er kæmpe fan af (det er dén version jeg har smidt på Spotify listen) 
Det er altid dejligt med noget catchy garageinspireret rock, der emmer af en anden tid med grydehår og rigtige instrumenter, lidt a la danske Communions.

Kom endelig med jeres bud på new releases, som skal på listen og hjælp mig igennem den hårde DSB tid. Jo flere sange, jo bedre! 

#DSBWorkerSurvivedMonday

9 kommentarer:

 1. Det bliver lidt poppet i min kommentar idag!
  Jeg er jo helt tosset med Sia (as you know) så "Helium", hvis du vil høre noget lidt stille, og den nye "Waterfall" (med Stargate og P!nk også), hvis der skal være lidt gang i den.
  "Symphony" af Clean Bandidt og Zara Larsson giver mig lidt forårsvibes.
  Og sidst men ikke mindst "Scared to be lonely" af Martin Garrix og Dua Lipa (forestil dig mig, der danser og hopper rundt.. Haha)

  SvarSlet
  Svar
  1. Poppet.... Modsat de andre forslag du plejer at komme med, eller? :b

   Jeg er btw helt vild med Helium!
   Skylder dig hermed pizza <3

   Slet
 2. Jeg kan altså ikke komme med et forslag som du ikke kender, for jeg er ret sikker på, at jeg spillede den for dig sidst vi sås...
  Men Off Blooms nye sang Falcon Eye er niiiice ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig nice! Og jeg smed den ikke selv på, så du kunne få lov til det.
   Og har heller ikke råd til at give alle pizza alligevel, så det er fint.

   Slet
  2. DET ER IKE FAIR! Hvis jeg havde vist, at du ville give pizza, så havde jeg ventet med at spille den for dig! BUUUUUUUUUUHHHH!

   Slet
 3. Øhm ... jeg er sådan generelt lidt bagefter, så hvad med en fra december? (Den det eneste nye nummer jeg kender fordi jeg lytter utrætteligt til alt det gamle) https://www.youtube.com/watch?v=20qxumbRRbQ
  Er dog ikke lige så begejstre for den her nye som jeg er for deres gamle (måske årsagen til at jeg lytter utrætteligt til alt det gamle)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når det er dig Louise, så godkender jeg noget fra december.
   Og nice sang! Den er desværre ikke på Spotify, så den er ikke på min liste, men jeg har hørt den med det link du har sendt!

   Du har hermed en pizza til gode.

   Slet
 4. Jeg er ved at falde over mine ben af begejstring over, at Lorde snart kommer med et nyt album, "Melodrama". Singlen "Green Light" er meget anderledes, og ikke så lyrisk stærk som andre sange fra "Pure Heroine", men jeg tilgiver hende, fordi hun er Lorde, og så kræver jeg ikke så meget andet. "Liability" er også fra albummet og er meget lyrisk stærkere og ikke så poppet, men det er altså "Green Light", der får mig gennem dagene for tiden!


  Desuden er jeg også som besat af Hayley Kiyokos "Sleepover"! Den er såååå sød, altså. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Green Light er instrumentalt til gengæld vildt interessant! Jeg er fan!
   Jeg har ikke brugt nok tid på Lorde kan jeg godt mærke. Det må jeg lige lave om på.

   Jeg skylder dig hermed en pizza!

   Slet